top of page

Healing Prayers Group

Public·8 members

Щ…ШґШ§Щ‡ШЇШ© ЩЃЩЉЩ„Щ… Щ€Щ„Ш§ШЇ Ш±ШІЩ‚ 1 HD Ш§Щ€Щ† Щ„Ш§ЩЉЩ†

پالت سایه جدید اسنس با رنگ های تابستانی شاد و دخترانه این پالت شامل یک رژگونه یک هایلایتر و چهار عدد سایه میباشد که رنگ های بسیار جذاب

Щ…ШґШ§Щ‡ШЇШ© ЩЃЩЉЩ„Щ… Щ€Щ„Ш§ШЇ Ш±ШІЩ‚ 1 HD Ш§Щ€Щ† Щ„Ш§ЩЉЩ†

DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fjinyurl.com%2F2uhHnZ&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw1q4KWyzcEGTXpXvvHwNAcr

اون کیفتی که انتظار داشتم رو نداشت با توجه به قیمتش و پودری (نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نهیه حالت پودر خشک داره) و موندگاری نداره و برای مهمونی مناسب نیست فقط برای استفاده همینجوری خوبه

من چند روز پیش رسید دستم و از همه لحاظ عالی بود . رنگش از چیزی که توی عکسه بهتر و زیباتره . ازنظر سالم بودن هم کاملا سالم رسید دستم .

لیبل پشت سایه کنده شده بود و خود فروشنده یه لیبل دیگه چسبونده بود که تاریخ زده بود و بارکد هم تایید نشد استفاده از محصولات آرایشی که اصل نیست و یا تاریخ آن گذشته به چشم آسیب میزنه

من این سایه رو یه هفته است خریدم و خیلی خیلی راضیم ازش رنگاش لالیه و زیر چشم اصلا نمیریزه هایلات هاش عالین عالیییی

من اینو از دیجی کالا کالا نخریدم ولی از جای دیگه با قیمت بسیار مناسب 19 تومن تهیه کردم دقیقا شبیه همین حالا اینکه این اصل هست رو نمیدونم

واقعا راضیم دیروز بدستم رسید خیلی زود بدستم رسید بسته بندیه عالی برایه آرایش روزانه عالیه ۴ تا شاین داره حتی بهتر از تصاویر بود تاریخ انقضاشم درست بود

من تو تخفیف 49 تومن خریدم خیلی خوب بود رنگاش ملایمه پیگمنت متوسطی داره ولی اوکی به نظرم بوی خوبی میده و رنگاش خیلی به درد میخوره

تو عکس عاشق رنگش میشی و میگیری اولشم که باز میکنی بوش اوکیه ولییییی اول اینکه اصلا این رنگو بهت نمیده دوم این که بشدتتتتتت خیلی بد چربه

من چون پالت سایه اکلیلی داشتم یه پالت با رنگ مات میخاستم که این پالت همونجوریه که مد نظرم بود.خیلی رنگ های ملایم و خوبی داره و برای استفاده روزانه هم عالیه.خریدشو توصیه میکنم.

همونطور که سایر دوستان هم گفتن این سایه پیگمنت کمی داره و فقط مناسب استفاده روزانه ست اگه زیاد آرایش نمیکنید براتون خوبه ولی اگه برای آرایش حرفه ای میخواید توصیه نمیکنم در کل بیشتر هزینه کنید و سایه بهتری بگیرید ضمن اینکه بهمراهش اپلیکاتور یا براش نداره و باید جداگونه تهیه کنید.

رنگ هاش دقیقا همون چیزایی بود ک توی عکسا گذاشتن سفت هم نبود ک نشه استفاده کرد خیلی عالی ?? پیشنهاد میدم اگه رنگشو دوس دارین بخرین

رنگش دقیقا عین عکسشه . خیلی خوشبو من خیلی خوشم اومد . وقتی پشت پلک کشیده میشه کاملا پیگمنت داره اما رو دستتون اگر تست کنید کمرنگ به نظر میرسه .

اصلا رنگ و یا همون پیگمنت نداره انگار هیچی نزدی کلا رنگ نداره اصلا خریدش رو توصیه نمیکنم حتی ب کسی ک دنبال سایه کم رنگن این سایه بی رنگه

با تخفیف ۷۰درصد خریدم رنگهاش خیلی زیبا و کاربردیه تا ۲۰۲۵هم تاریخ داره تمیز و مرتب بدستم رسید عکسشم گذاشتم ممنون

خیلی بی کیفیت بود اب شده بود حالت جامد و پودری نداشت انقضا هم نداشت مدت مصرف زده بود که تازه مدت مصرف پوکه و جلد طلقیش یکی نبود

خوش رنگ است و من راضی بودم فقط کاش طیفی از آبی رو هم داشت که کامل میشد. جنس نرم و خیلی سبکی داره و کلا خیلی لایت است

از ظاهرش که خیلی خوشم اومد رنگاش خیلی قشنگه ولی هنوز استفاده نکردم نمیدونم روی پوست چطور میشه نظرمو بعد از استفاده اپدیت میکنم

رنگاش عالی بود و رو یه پوست خوب حالت میگرفت اما رنگ رشنش معلوم نبود برا دمه دستی خوبه کار را اندازه من ک خوشم اومد

وقتی به دستم رسید کاملا پودر شده بود و من مرجوع کردم اینقدر تو ذوقم خورد که بیخیال هر چی سایه ست تو دنیا شدم چون واقعا رنگاش رو دوست داشتم

برای من اشتباهی یه مدل دیگ همین برندو فرستادن چون تقریبا همین رنگ ها بود فقط مشکی نداشت مرجوع نکردم . کیفیت و پیگمنت خوبی داره راضیم

اصلا پلتی با اسم هدی موجی برای من ارسال نشد و یه اسم متفرقه ی دیگه بود lameliaسایه های اکلیلیش قشنگن پیگمنتشونم خوبه تقریبا اما سایه های ماتش اصصصصصصلا رنگ نمیدن هیچ .انگار اسباب بازیه بچه هاس .من مرجوع کردم

اندازش یکم کوچیکه و خ گوگولیه ولی باید بگم ب شدت ب کارتون میاد و حتی میشه باهاش خط چشم محو کشید پیگمنش عالیه توصیه میکنم

قیمت خیلی خوبی داره ولی کیفیته خوبی نداره و رنگش بعد از یه مدت رفت رنگه دائم نیست دقیقا همون سایزی که میخاستم اوردن اما بسته بندی خوبی نداشت

پیگمنت و ماندگاری بالایی داره هم شاین داره و هم مات رنگ هاش بسیار متنوع و جذابه هم ب صورت روزانه میشه استفاده کرد و هم میشه باهاش ی میکاپ عالی داشت قیمتشم که حرف نداره

انگار که کیسه پلاستیکی ارسال شده بود! بوی پلاستیک حتی میداد البته با این قیمت انتظار بیشتر هم نباید داشت به هیچ وجه برای حتی خونه هم مناسب نیست من که مرجوع کردم

کتاب خیلی خوبی هست و به زبان ساده و قابل فهم مباحث ابتدایی نجوم را بیان کرده اگر به نجوم علاقه دارید پیشنهاد میکنم حتما بخرید و از خریدتون پشیمون نمیشد

تنوع زیاد رنگهای جذاب. بدون ریزش . البته نمیدونم تو فصل گرما و با وجود تعریق بازم ریزش نداره . راحت و روان کشیده میشود

من خوشم نیومد چون رنگاش شبسه به تصویر نبود صورتی نداشت بجاش یه رنگ کرمی داشت که اصلا قابل استفاده نبود ماندگاری متوسط رو به پایینی داره یه خاکستری فرستادن که با مشکی فرقیی نداره

مدادچشم خیلی خوبی هست.بااینکه شماره۱۰۱ روش نوشته نشده اماخیلی خوبه.روان روی پوست کشیده میشه.حساسیت نمیده ورنگ خوبی ازخودش به جامیذاره.ممنون

اصلا چرب نیست و خیلی کمرنگ من با توجه به نظرات دوستان که گفته بودن چربه و پر رنگه خریدم ولی اصلا اینطور نبود و کاملا برعکسه بعد از خرید حتما پشیمون می شید

راحت میشه تراشیدش من مداد فلورمار داشتم و اصلا تراش نمیشد انقد نرم بود و همش نوکش له میشد داخل تراش آخر تموپ شد و پن نتونستم نوکشو تیز کنم

بسیار بد پول دور ریختن بود فقط چون امتحان کردم رنگهاشو به لحاظ اخلاقی مرجوع نکردم تنوع رنگ بسیار کم و رنگهای تکراری و کم رنگ

خوبه ولی اصلی که نیست واسه همین یکم چربیش زیاده و رنگهاش با اینکه قشنگ و متنوع هست به کیفیت اصلی نیست در کل خوبه

من سالهاست از این مداد استفاده میکنم عالی هستش و رنگ مداد پخش نمیشه و ماندگاری بالایی داره بسیار روان کشیده میشه رو چشم و ضد حساسیت هم هستش کلا مارک یورن عالیه ممنون

لطفا برند ریمل لندن و با ریمل لاندن اشتباه نگیرید . این ریمل که از برند ریمل لندن هست اصل هست و بسیار با کیفیت . من چند ساله همین برند و استفاده می کنم . خیلی راضی ام .

محصولی که برای من ارسال شده اصلا قلم مداد نداره و فقط یه چوب خالی هست حیف وقت هست که بذارم این محصول را مرجوع کنم اما واقعا کاش یکم مسئولیت پذیر بودید و کالای درست را ارسال می کردید.

چشمم سوراخ شد تا رنگ بده .اصلا کیفیت نداره من 3بار مداد از دیجی کالا کالا گرفتم همشو مرجوع کردم تعجب میکنم بعضیا واسه این محصول نظر میدن واقعا نرم و پر رنگه 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page