top of page

Healing Prayers Group

Public·8 members

Curs Fotografie Digitala.pdf |LINK|


Eu am inceput fotografia ca hobby in 2008 (si a devenit treptat o meserie!), si stiu cat de greu este sa obtii o fotografie uimitoare (mai ales la inceput). O fotografie care sa-i faca pe altii sa exclame WOW, cat de inspirata ai fost!
Curs Fotografie Digitala.pdf


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftinourl.com%2F2ucDT7&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw1yGXqEM5h8jXLZQbJwB7t3Prin testare si practica, dupa mii si mii de fotografii, am reusit sa stapanesc cele mai bune tehnici si sfaturi care pot face diferenta intre o fotografie banala si una uimitoare. Toata aceasta experienta am acumulat-o de-a lungul unei perioade de ani de zile, dar tu poti invata acelasi lucru in 4 luni.


La acest curs cel mai mult mi-a placut stilul concis si la obiect in care descrie-ti fiecare etapa in realizarea fotografiilor. Pot sa spun ca informatiile furnizate de acest curs au fost si suntde un real folos, de exemplu, eu nu am aflat pana acum de cele 13 reguli de baza in compozitia fotografiilor, totodata acest curs si Manualul Tehnic de Fotografie, m-au ajutat sa imi cunosc mai bine aparatul Foto.


Deja am recomandat acest curs unui prieten care s-a si inscris, iar acum este la prima lectie, iar aceasta as face-o de oricate ori mi se va ivi ocazia. Atasat va trimit o poza cu mine de asta vara (facuta cu telefonul), doua facute cu Nikon D5300, inainte de curs si trei facute cu acelas aparat dupa ce am ajuns la lectia IV-a.


Acest curs mi-a deschis ochii către această artă, m-a făcut să-mi dau seama de toate greșelile pe care le făceam înainte, dar ce a fost mai important, m-a învățat cum să fac fotografie.


Multumesc pentru toate trucurile si sfaturile pe care ni le-ati împartasit si noua atât prin intermediul cursului, cat si a cărților elaborate de dvs. și vă doresc mult succes în activitatea dvs..


Am trecut și eu prin asta. De aceea am creat acest curs în care te voi ghida cum să începi o carieră în domeniul fotografiei comerciale și să faci din aceasta o afacere profitabilă.


20 lecții video- Peste 20 ore de curs (teorie + practică) - (2000 euro)- 7 workbook-uri ce îți vor ușura lucrul asupra sesiunilor foto comerciale, precum și asupra viitoarei tale companii - (100 euro)- 2 bonus-uri dedicate procesului de creștere a audienței și vânzării produsului/serviciului pe care îl prestezi- 200 euro- 3 workshop-uri de fotografie de produs - (200 euro)- Acces gratuit la o comunitate de suport și ajutor reciproc pe FacebookCurs estimat la 2500 de euro.


- Lecții practice DYI (Do It Yourself) - cum îți construiești un mini studio acasă din cele mai simple și accesibile materiale - Acest pachet este în format auto didact (cursul se parcurge de sine-stator fără verificarea temelor pentru acasă)


- Lecții practice DYI (Do It Yourself) - cum îți construiești un mini studio acasă din cele mai simple și accesibile materiale - O sesiune Live de întrebări și răspunsuri- Acest pachet este în format auto didact (cursul se parcurge de sine-stator fără verificarea temelor pentru acasă)


- Ghidare și suport în crearea propriului portofoliu.- 2 Sesiuni Live de întrebări și răspunsuri- Verificarea individuală a temelor pentru acasă de către mentorii cursului- Accesul la un grup de lucru unde ne ajutăm și susținem reciproc, răspundem la întrebări, pe Telegram.30 locuri disponibile


O dată ce ați achiziționat cursul, veți primi accesul la platforma de studiu timp de 24 de ore.Accesul va fi deschis instant pentru toate lecțiile și toate etapele din curs. Formatul cursului este unul autodidact, asta ar însemna că puteți trece cursul în propriul ritm și de sine stătător.ATENȚIE! Pentru cei care achiziționează pachetul Expert, cursul va avea loc în formatul unei ediții live,va începe pe o anumită dată și va dura 10 sâptâmâni cu implicarea activă a mentorilor și verificarea temelor pentru acasă!


Fiecare lecție are câte o temă pentru acasă.Temele pentru acasă sunt acolo cu scopul de a pune în practică toată partea teoretică prezentată în curs.Pentru cei care achiziționează pachetul Standard și Professional:Verificarea temelor pentru acasă nu intră în pachetul ales de către dvs.În cazul în care veți simți nevoia unui feedback individual, la temele pentru acasă, oferit de mine împreună cu mentorii cursului, puteți rezerva o oră de consultație și mentorat alături de mine aici.RECOMANDAREA MEA: ar fi ca să faceți temele pentru acasă măcar pentru una dintre etape și când le aveți gata, rezervați ora de consultanță.ATENȚIE: Pentru cei care achiziționează pachet Expert - temele pentru acasă vor fi verificate de către mentorii cursului.


Viața mea a luat însă o altă cotitură când am emigrat în Olanda, cu 3 ani în urmă. Efectiv nu puteam să îmi găsesc un job, pentru că nu cunoșteam limba, și primeam feedbackuri dure, chiar dacă experiența mă recomanda ca un specialist bun. Atunci am înțeles că mă poate salva doar activitatea de freelancer și am decis să mă dezvolt în domeniul fotografiei de produs.


Cu siguranță am primit cea mai completă informație in materie de fotografie de produs. Elena și-a adaptat rapid cursul la nevoile fiecăruia, odată ce a primit feedbackul nostru. Toate temele pentru acasă au fost analizate de către ea ca mai apoi sa ne dea niște sfaturi super valoroase.


Este pentru prima dată când am îndrăznit sa fac vre-un curs online, mereu aveam impresia că dacă nu este tête-à-tête, rezultatele nu vor fi cele mai bune.. Dar uite ca Elena mi-a schimbat aceasta impresie ?.


Eu îți mulțumesc pentru fiecare feedback valoros primit la fiecare tema pentru acasă. Ai apărut în calea mea atunci când eu nu mă puteam regăsi. În fotografie m-am regăsit și pentru asta îți mulțumesc.


2. Vei începe să vezi lumea din jur ca un adevărat fotograf. Vei înțelege legătura dintre construcția ochiului uman, cadrările automate făcute de creierul nostru, versus construcția lentilei, cadrările care trebuie să le facem noi ca fotografi pentru ca să obținem o fotografie bună;


Lecția 7: Care este rolul esteticii în fotografie? Principii de estetică a imaginii fotografice. Organizarea în plan a imaginii. Organizarea în adâncime a imaginii. Perspectiva. Creația.


Lecția 8: Workshop - fotografia de produs pe fundal și lifestyle cu lumina naturală. Stilizarea fotografiei lifestyle cu ajutorul accesoriilor.Poziționarea accesoriilor ținând cont de regulile de compoziție și estetică (lecție practică).


Lecția 13: 6 workshop-uri în format video de fotografiere a produsului în dependență de dimensiunea lui, de materialul din care este făcut și culoare. Schemele de lumină desenate în format de workbook.


Lecția 17+18: Bazele Adobe Photoshop. Lucrul cu actions. Instrumentele de lucru în Photoshop.Editarea fotografie de produs în Adobe Photoshop. Crearea de clipping paths. Standardele de imagine ale platformelor de E-commerce. Retușarea fotografiilor conform standardelor web sau print.Lecția 19: Procesul de lucru cu clientul din momentul în care ai obținut contractul, până la livrarea produsului final.Lecția 20: Social media pentru fotografi. Indexarea corectă ca profesionist pe Instagram. Cum atragem efectiv clienții prin profilul nostru de Instagram.


Inițial eram foarte verde la capitolul fotografie, dar cum explică Elena - nu explică nimeni. Fiecare lecție video e plină de informație utilă, toți termenii sunt explicați și desfășurați, iar tutorialele au fost preferatele mele. În tutoriale Elena arată pas cu pas cum face anumite fotografii, de la cele mai simple la cele mai complicate.


Elena știe să te încurajeze, să te mobilizeze și să iți transmită acea vibrație care te face să iți dorești frumusețe, lumină, tehnică și creativitate în fotografie. Recomand cu mare căldură toate proiectele Elenei! Orice creează ea, ajunge direct în suflet!


Elena nu este doar o fotografă extraordinară, dar și o persoană care depune multă pasiune în tot ceea ce face și are grijă să o împartășească cu cei din jur.Cursul Elenei a fost o experiență extraordinară. De la o lecție la alta motivația de a cunoaște mai mult, de a descoperi lumea fotografiei și de a crea frumos creștea exponențial.Pe lângă lecțiile bine structurate, am primit o multitudine de resurse adiționale, mentoring si feedback 1:1 la toate lucrările. După 7 ani de la cumpărarea primului aparat de fotografiat am înțeles, în sfârșit, cum funcționează acesta în modmanual.În plus, grupul de pe Facebook și întâlnirile pe Zoom unde se discutau toate întrebările curente au fost foarte utile. Apartenență la o comunitate de fotografi motivează și mai mult.Investiția își merită valoarea în totalitate, pentru ca, efectiv, te formezi ca profesionist în fotografia de produs în mai puțin de 2 luni. Iar Elena este cel mai bun mentor pe care ți l-ai dori la început de drum.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page